Van burnout en depressie naar zelfvertrouwen

Zo’n 9 maanden geleden ben ik bij FijnBrein terecht gekomen met stevige klachten van burnout en depressie. Daarnaast had ik ook te kampen met vermoeidheid en regelmatig een chaotisch hoofd.

Allereerst is FijnBrein een fijne plek om te komen, ik voelde me er welkom en Marije heeft veel kennis van zaken en begrip. Ze denkt graag mee en dat is een leuke bonus op de neurofeedback. Op de neurofeedback behandelingen heb je geen controle, dus elke keer maar afwachten wat er gebeurt. En in de laatste maanden is er veel gebeurd.

Al heel snel verminderden de gevoelens van depressie, ze zijn er zelden meer en als ze er zijn ook snel weer minder. Het vertrouwen in mijzelf is enorm gegroeid waardoor ik veel beter kan kiezen wat bij mij past. Mijn dagindeling word daarmee automatisch passender bij mij op dit moment. Als ‘bij-effect’ kan ik mezelf beter verwoorden naar anderen toe en zijn mijn relaties en contacten met bijvoorbeeld vrienden en familie verbeterd.
In het kort, de klachten van depressie zijn weg, ik kan helderder denken, me beter uiten en betere beslissingen maken. De burnout is goed op weg zich te herstellen en ik vertrouw erop dat de klachten van vermoeidheid ook verder afnemen.

Share