Meedenken met mijn situatie is zo fijn!

Op weg naar herstel van ontwikkelingstrauma ben ik neurofeedback tegengekomen en het werkt als een tierelier bij mij. Toen ik met Marije Last deelde dat ik van heel ver kom omtrent mijn ontwikkeling begreep ze dat heel snel. Ik hoefde niet lang en breed uit te leggen en dat was een heerlijke ervaring.

Naast het thuis kunnen trainen via haar huursysteem heb ik ook veel baat bij de manier waarop Marije met mij omgaat. Marije is ook goed in het interpreteren van het proces van herstel. Er zijn zo veel ‘dingen’ verbeterd in mijn leven dat ik het nu lastig vind om daar een top drie van te maken aangezien mij die verbeteringen allemaal dierbaar zijn. Het is haast als met kinderen. Die heb je allemaal lief.

Als ik dan toch iets moet noemen dan kies ik het kunnen slapen. Voor het eerst van mijn leven val ik nu in vrij korte tijd in slaap. Voorheen duurde het uren en uren voor ik uitgeput in slaap kon vallen. In de ochtend werd ik onuitgerust en futloos wakker. Het duurde dan weer urenlang voor ik op gang kon komen.

Dankzij de neurofeedback trainingen val ik nu in vrij korte tijd in slaap. In de ochtend ben ik dan tamelijk snel actief. Dat heeft heel veel goeds gedaan voor de rest van mijn herstel. Mijn herstellend vermogen wordt beter.

Nu die goede nachtrust er is heb ik meer energie voor traumaverwerking bij een trauma therapeute. Daarnaast is er ruimte gekomen om mijn leven opnieuw op te bouwen.

Die ruimte was er daarvoor nauwelijks. De neurofeedback trainingen maken mijn herstel lichter. Dat is een vorm van ondersteuning die ik zeer waardeer en hard nodig had. Ik kom namelijk uit een lange periode van uitputting.

De neurofeedback trainingen hebben mij energie teruggegeven. Nu kan ik weer wat. Ik ben op weg naar meer vitaliteit en plezier.

Daar ben ik erg dankbaar voor.

Dit was slechts een hele kleine greep uit de ‘dingen’ die de neurofeedback trainingen voor mij doen. Ik sta ervoor open om meer over mijn ervaringen te vertellen mits daar vraag naar is.

Warme en dankbare groet,

Christine Fürst

Share