Concentratie

Onze jongste zoon zit veel beter in zijn vel door neurofeedback. Hij is oplossingsgerichter, blijft minder lang in vervelende dingen hangen en is zelfstandiger geworden.

Zo hing hij voorheen erg aan zijn broer. Hij wilde bijvoorbeeld bij atletiek niet in zijn eigen groep trainen, maar moest hij per se bij zijn broer omdat hij het anders niet durfde. Na een aantal sessies neurofeedback ging hij echter spontaan naar zijn eigen groep. Dat was nog niet eerder op die manier gebeurd. Ook vond hij het eng om bij andere kinderen thuis te gaan spelen na schooltijd. Zeker nadat hij een vervelend incident had meegemaakt bij een vriendje thuis. Hij durfde toen bij niemand meer te gaan spelen. Neurofeedback heeft er ook voor gezorgd dat hij dat weer durft. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Daarnaast is hij ook rustiger geworden. Voorheen verveelde hij zich snel en kon niet lang alleen spelen of iets anders doen. Nu kan hij dat wel. Hij kan zichzelf veel beter vermaken, zonder steeds te moeten zeuren dat hij ‘niet weet wat hij kan gaan doen’. Op school doet hij ook veel beter mee en is zijn concentratie enorm vooruit gegaan.

Share