Aanrader!

Ik had vooral te kampen met hoofdpijn, soms neigend naar migraine. Ik heb een drukke baan en ik kreeg steeds vaker hoofdpijn. Na één sessie neurofeedback, zag ik op dit gebied meteen al resultaat. Ik moest de avond, van de dag waarop ik voor de eerste keer neurofeedback had gehad, voor mijn werk naar een prijsuitreiking. Ons project bleek de prijs te hebben gewonnen. Het werd een drukke, late avond, vol feestelijkheden en veel mensen. Normaal gesproken zou ik slecht slapen na een dergelijke avond en de volgende ochtend opstaan met hoofdpijn. Niets van dit alles was het geval. Ik sliep goed en stond fris op zonder hoofdpijn! Dat was beslist revolutionair te noemen. Mijn hoofdpijn is nooit meer teruggekomen. Ik heb wel momenten gehad waarop ik dacht: het zit eraan te komen. Het leek dan alsof ik het heel licht kreeg, maar het zette nooit door en verdween nog dezelfde dag. Eerder zou het dan juist erger geworden zijn, waarop het moeilijk werd om goed te functioneren.

De hoofdpijn had duidelijk met stress te maken. Maar de stress zelf is ook voor een groot deel weg. Ik merk nu dat een drukke week met een aantal pittige taken, mij nu meer een gevoel van uitdaging geeft. Ik denk ook veel meer in het hier en nu. Ik kan de taken rustig één voor één tackelen en blijf dan gefocust zonder af te dwalen. Dat is ook grote winst!

Naast de hoofdpijnklachten is goed inslapen en doorslapen voor mij de laatste jaren ook moeilijk geweest. Ik merk dat neurofeedback daar ook bij helpt. Ik kan neurofeedback iedereen aanraden!

Share